| % w/w | |
| Amino acizi liberi | 15.0 |
| ATCA | 6.0 |
| Materie organică | 0.26 |
| Cultura | Doza (L/1000L/ha) | Nr. de tratamente |
| Păr, măr, piersic, cireș | 0.50 | 2 - 4 |
| Avocado | 0.50 | 2 - 4 |
| Tomate, ardei iute | 0.30 - 1 | 2 - 4 |
| Căpșuni | 0.30 - 1 | 2 - 4 |
| Pepene galben, dovlecei, castravete | 0.30 - 1 | 2 - 4 |
| Mazăre | 0.30 - 1 | 2 - 4 |
| Salată | 0.30 - 1 | 2 - 4 |
| Cartof | 0.30 | 2 - 4 |
| Porumb, sorg | 0.30 - 1 | 2 - 4 |