| % w/w | |
| Azot total (N) | 5.0 |
| Fosfor (P2O5 ) solubil în apă | 5.0 |
| Potasiu (K2O) solubil în apă | 5.0 |
| Amino acizi liberi | 3.3 |
| Cultura | Doza (L/ha) | Nr. tratamente |
| Culturi horticole | 1 - 2 | 2 - 3 aplicări |
| Pomi | 1 - 2 | La 10 - 15 zile |
| Cultura | Doza (L/1000 mL apă) | Nr. treatments |
| Pomi, meri, piersici, cireşi | 0.5 | 2 - 4 |
| Avocado | 0.5 | 2 - 4 |
| Tomate, ardei | 0.25 - 0.3 | 2 - 4 aplicări începând cu dezvoltarea |
| Căpşuni | 0.25 - 0.3 | |
| Pepene, dovleac, pepene verde, castraveţi | 0.25 - 0.3 | |
| Fasole, năut, soia | 0.25 - 0.3 | |
| Cartof | 0.25 - 0.3 | |
| Porumb, sorg | 0.3 - 1 | 2 - 4 |