| Substanță | % w/W |
| Total Azot (N) | 18.0 |
| Aminoacizi liberi | 40.0 |
| Cultură | Doza (g/hl) | Număr de tratamente |
| Păr, măr, cireș | 25 – 50 | 3 – 5 |
| Citric | 25 – 50 | 2 – 3 |
| Viță de vie | 25 – 50 | 3 – 5 |
| Măslin | 25 – 40 | 2 – 4 |
| Roșii, ardei, alte legume | 25 – 50 | 2 – 4 |
| Pepene, dovlecel, castravete | 25 – 50 | 2 – 3 |
| Cartof, sfeclă | 25 – 50 | 2 – 3 |
| Cereale | 25 – 40 | 2 – 3 |
| Lucernă | 25 – 40 | 2 – 3 |
| Cultură | Doza (kg/ha) | Număr de tratamente |
| Păr, măr, cireș | 0.60 – 0.75 | 2 – 3 |
| Citric | 0.60 – 0.75 | 2 – 3 |
| Viță de vie | 0.50 – 0.65 | 3 – 4 |
| Măslin | 0.50 – 0.65 | 3 – 4 |
| Roșii, ardei, alte legume | 0.60 – 0.70 | 3 – 4 |
| Pepene, dovlecel, castravete | 0.60 – 0.75 | 2 – 3 |
| Cartof, sfeclă | 0.50 – 0.65 | 3 – 4 |
| Cereale | 0.50 – 0.65 | 2 – 3 |
| Lucernă | 0.25 – 0.40 | 2 – 3 |