| AXEB 17-10-16 Plus | % w/v | % w/w |
| Azot (N) | 17.5 | 12.8 |
| Fosfor () | 10.9 | 8.0 |
| Potasiu () solubil în apă | 16.4 | 12.0 |
| Magneziu (MgO) | 0.014 | 0.01 |
| Micronutrienți: | ||
| Fier (Fe) | 0.05 | 0.04 |
| Zinc (Zn) | 0.05 | 0.04 |
| Mangan (Mn) | 0.010 | 0.008 |
| Bor (B) | 0.008 | 0.006 |
| Molibden (Mo) | 0.0003 | 0.0002 |
| Cupru (Cu) | 0.05 | 0.04 |
| ATCA | 0.32 | 0.24 |
| Acizi fulvici | 4.7 | 3.5 |
| Materie organică | 577 ppm | 424 ppm |
| Cultura | Doza (L/1000L/ha) | Nr. de tratamente |
| POMI FRUCTIFERI ȘI ALTELE | Măr, păr, piersic, cireș | 1 - 2 |
| Citrice și grapefruit | 1 - 2 | 3 - 4 |
| Avocado | 1 - 2 | 3 - 4 |
| HORTICULTURĂ | Roșie, ardei iute | 1 |
| Căpșuni | 1 | 3 - 4 |
| Castravete, dovlecel | 1 | 3 - 4 |
| Fasole boabe, năut, fasole | 1 | 3 - 4 |
| Mazăre | 1 | 3 - 4 |
| Cartof | 1 | 3 - 4 |
| Cartof | 1 | 3 - 4 |
| Salată | 1 | 3 - 4 |
| CEREALE | Corn, sorgum, oats | 1 - 2 |